Revoort
maakt het verschil

Onze werkwijze

Een stereotype sloper of saneerder zijn wij niet. In het plan van aanpak maken wij al het verschil. Keer op keer willen wij onszelf bewijzen. Een goede start is daarom bij ons meer dan het halve werk. Wij bespreken tijdens de voorbereiding onze werkwijze, benoemen mogelijke overlast en leveren op volgens de offerte. En wij werken gewoon met één aanspreekpunt. Dit communiceert wel zo prettig.

Wij blijven voortdurend innoveren om u altijd de beste oplossing te kunnen bieden. En we kunnen bouwen op onze 20 jaar ervaring als het aankomt op afspraken. Met uw wensen en ons deskundige oordeel in het achterhoofd maken we een duidelijk plan van aanpak. Dat is fijn voor u en eventueel voor uw bewoners of medewerkers.

Iedereen kan een gebouw slopen, maar een goede voorbereiding en uitvoering is niet voor iedereen weggelegd. Wel voor Revoort. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle certificeringen en het modernste materieel, maar wij hechten minstens net zo veel waarde aan onze vakmensen en werkwijze. Onze mensen denken altijd proactief met u mee. En we zorgen er voor dat we met u blijven communiceren.

Bij Revoort werken wij op piekmomenten met zo’n 50 vakmensen verdeeld over twaalf tot zeventien ploegen. Al deze teams zijn voorzien van subtiel handgereedschap tot indrukwekkend sloopmaterieel. Zo leveren zij altijd vakwerk en maken wij ruimte voor u.