Revoort maakt ruimte voor
Nieuwbouw

In opdracht van Lefier worden de 2 flats aan de Meridiaan in Klazienaveen gesloopt. De flats maken ruimte voor 69 appartementen.

Totaalsloop flats Klazienaveen

In Klazienaveen zijn we begin maart gestart met het asbestvrij maken van één van de twee flats aan de Meridiaan. Na de binnensanering en aansluitend de buitensanering kan de sloop van start! Met de totaalsloop van de flats in Klazienaveen maken we ruimte voor nieuwbouw in opdracht van Lefier. We verwachten het project eind juni bouwrijp op te kunnen leveren.

De flats maken plaats voor 69 nieuwe appartementen. Daarnaast worden in een later stadium nog eens vijf zeer ruime eengezinswoningen gebouwd die geschikt zijn voor bijvoorbeeld samengestelde gezinnen.

Duurzaam omgaan met totaalsloop

Hoewel de eerste stukken muur met behulp van een sloopkogel zijn afgebroken, was dat puur symbolisch: een sloopkogel wordt bij dit soort werkzaamheden niet meer ingezet. Sloop gebeurt op een manier die zo duurzaam mogelijk is en waarbij de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk beperkt wordt. Benieuwd naar de sloopkogel in actie? Bekijk >> hier de video << van de symbolische starthandeling

Vleermuizen

Waarom die gaten in de gevels worden gemaakt? Zie het nieuwsbericht van Klazienaveen Lokaal