Revoort
maakt ruimte voor woningcorporaties

Duurzaamheid is voor u als woningcorporatie een van de belangrijkste speerpunten om de komende jaren aanpassingen te doen in uw woningbestand. Mogelijk is dit voor u reden om ruimte te maken voor iets nieuws of om te renoveren. Wij voeren onze werkzaamheden vaak uit in bewoonde situaties of in een gebouw waar doorgewerkt moet worden. Revoort ontzorgt op het gebied van slopen en saneren en neemt u graag alle werk uit handen!

Onze diensten

Slopen

Bij Revoort kun je terecht voor verfijnde- of renovatiesloop, maar ook voor het grovere werk en totaalsloop.

Saneren

Revoort saneert in alle mogelijke situaties waar asbest is toegepast. Binnen, buiten en bodem. De reden van onze komst is niet prettig, maar we laten de locatie uiteindelijk schoner en beter achter. We maken ruimte voor iets mooiers. En of we nu op kleine schaal met MiniContainment asbest verwijderen, of op grotere schaal werken, de overlast beperken wij altijd tot een minimum.

Calamiteiten

Wij ruimen zwerfasbest, brand- en stormschade zo snel mogelijk op en indien nodig plaatsen we bouwhekken voor de veiligheid.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Revoort is een gecertificeerd sloop- en asbestverwijderingsbedrijf. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van certificeringen VCA**, SC-530 en SVMS-007. Wij werken volgens alle geldende regels en veiligheidsvoorschriften.

Meer informatie

Certificering