Revoort
maakt ruimte voor industrie

Revoort heeft jarenlange ervaring in het slopen, demonteren en saneren van industriële bedrijfspanden. Wij voeren onze werkzaamheden vaak uit in gebouwen waar doorgewerkt moet worden. Regelmatig saneren wij asbesthoudende isolaties, plafonds, koord in elektriciteits- en schakelkasten of bijvoorbeeld asbesthoudende coating op buizen.

Onze diensten

Slopen

Bij Revoort kun je terecht voor verfijnde- of renovatiesloop, maar ook voor het grovere werk en totaalsloop.

Saneren

Revoort saneert in alle mogelijke situaties waar asbest is toegepast. Binnen, buiten en bodem. De reden van onze komst is niet prettig, maar we laten de locatie uiteindelijk schoner en beter achter. We maken ruimte voor iets mooiers. En of we nu op kleine schaal met MiniContainment asbest verwijderen, of op grotere schaal werken, de overlast beperken wij altijd tot een minimum.

Calamiteiten

Wij ruimen zwerfasbest, brand- en stormschade zo snel mogelijk op en indien nodig plaatsen we bouwhekken voor de veiligheid.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Revoort is een gecertificeerd sloop- en asbestverwijderingsbedrijf. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van certificeringen VCA**, SC-530 en SVMS-007. Wij werken volgens alle geldende regels en veiligheidsvoorschriften.

Certificering