Revoort
maakt ruimte voor aannemers en het MKB

Wij maken ruimte voor u en/of uw opdrachtgever. Ruimte voor een nieuw bedrijfspand, nieuwe woningen, een badkamer, keuken of uitbouw. Wij zijn sterk in groot- en kleinschalige sloop- en saneringsprojecten en zijn gespecialiseerd in het realiseren en begeleiden van renovatieprojecten. Wij voeren onze werkzaamheden vaak uit in bewoonde situaties of in een gebouw waar doorgewerkt moet worden en nemen u alle zorg uit handen.

Onze diensten

Slopen

Bij Revoort kun je terecht voor verfijnde- of renovatiesloop, maar ook voor het grovere werk en totaalsloop.

Saneren

Revoort saneert in alle mogelijke situaties waar asbest is toegepast. Binnen, buiten en bodem. De reden van onze komst is niet prettig, maar we laten de locatie uiteindelijk schoner en beter achter. We maken ruimte voor iets mooiers. En of we nu op kleine schaal met MiniContainment asbest verwijderen, of op grotere schaal werken, de overlast beperken wij altijd tot een minimum.

Grondwerk

Revoort schakelt u ook in voor al uw grondwerk.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Revoort is een gecertificeerd sloop- en asbestverwijderingsbedrijf. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van certificeringen VCA**, SC-530 en SVMS-007. Wij werken volgens alle geldende regels en veiligheidsvoorschriften.

Meer informatie

Certificering