Revoort maakt ruimte voor
Vitaliteit

Deze week, van 20 t/m 24 september is het de Nationale Vitaliteitsweek. Het doel van deze week is om werkend Nederland bewust te maken van het belang van je eigen vitaliteit.

Ook binnen Revoort besteden we deze week aandacht aan vitaliteit en werkgeluk. Want door bewust gezond te leven (gezond eten, voldoende bewegen en tijd voor ontspanning) voel je je fit en energiek, óók op je werk.

We hebben een aantal activiteiten gepland. Zo ontvingen onze collega’s vanochtend vroeg een vers pakket met groente, fruit en noten op iedere projectlocatie. Bij dit pakket ontving iedereen een stappenteller voor de challenge ‘wie zet de meeste stappen!?’. Aan het eind van de week is er een prijs voor de collega die de meeste stappen heeft gezet.

Met een enquête over vitaliteit op de werkvloer (en hoe wij als werkgever hieraan kunnen bijdragen) én een flyer met gezonde lunch tips en weetjes over gezonde voeding hopen we onze collega’s bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Van Covid naar GoFit2021!

Voor meer informatie zie ook de website: www.nationalevitaliteitsweek.nl