De historie van
Revoort

Revoort schrijft geschiedenis

Revoort, voorheen BZN Sloopwerken en Asbestsanering, verricht al sinds 1997 sloopwerkzaamheden. De oprichter en voormalig eigenaar, Dolf van der Laan, is afkomstig uit een echte slopersfamilie. Dit slopersbloed zit tot de dag van vandaag diep in het bedrijf geworteld.

Wij werken vanuit het geloof dat wij met onze werkzaamheden ruimte maken voor iets nieuws; iets beters. Met ons moderne materieel, de enorme vakkennis en ervaring van onze mensen en ons hechte netwerk in Noord-Nederland zijn wij snel na de oprichting vanzelfsprekend ook gestart met activiteiten in de asbestsanering. Ook in deze branche draait namelijk alles om het maken van ruimte.

Certificeringen

Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van VCA**, Procescertificaat Asbestverwijdering, SVMS-007 en het ISO 9001:2015 certificaat.

Revoort maakt ruimte voor u

Wij maken de weg vrij voor uw ambities en kansen. Daarvoor leveren wij vakwerk. Keer op keer. Sloop- en saneringstechnieken staan niet stil. Wij dus ook niet. We houden rekening met het milieu en kunnen steeds sneller en preciezer werken dankzij onze innovatieve technieken. Zo ondervinden u en uw omgeving zo min mogelijk last van onze werkzaamheden. Wij leveren precisiewerk in bewoonde situaties en zijn gericht op het zo duurzaam mogelijk omgaan met materialen.