Revoort
maakt ruimte

Niet alleen een einde, vooral een nieuw begin. Wij geven uw ambities en kansen de ruimte.

Sloopwerken

Revoort: voor al uw professionele sloopwerken

Iedereen kan een gebouw slopen, maar Revoort weet dat het eindresultaat het belangrijkste is. Wij maken ruimte voor iets nieuws. Iets beters. Uiteraard werken wij hierbij effectief en milieubewust. Bij Revoort kunt u terecht voor secure (demontage)werkzaamheden, maar ook voor complexe, grote projecten in de totaalsloop. Uiteraard zijn wij in het bezit van eigen materieel.

Sloopwerken

Het slopen of demonteren van een gebouw kan op verschillende manieren gebeuren. Voor het beste resultaat is het echter verstandig om een expert zoals Revoort in te schakelen. Zo weet u zeker dat het pand op een veilige manier wordt afgebroken en dat de brokstukken en het overige puin geen schade achterlaten. Bovendien gaan we zo te werk, dat eventuele gevaarlijke stoffen of materialen die in het gebouw aanwezig zijn, vakkundig worden weggehaald. Hierbij valt onder meer te denken aan asbest. In het verleden werd asbest onder meer gebruikt in muren, deuren, trappenhuizen, liftschachten, schoorstenen, vensterbanken, dorpels, isolatiemateriaal en dakbedekking. Inmiddels weten we dat dergelijke bouwmaterialen niet bepaald veilig zijn voor de gezondheid. Daarom worden onder andere de asbesthoudende materialen zorgvuldig verwijderd, netjes verpakt en vervolgens afgevoerd naar een specifieke stortplaats voor oud asbest. U loopt dus geen enkel risico.

Waarom een pand laten slopen?

Er zijn verschillende redenen op te noemen voor de sloop van een oud pand. Bijvoorbeeld wanneer het fundament en de structuur van het gebouw zodanig beschadigd zijn geraakt, dat het pand instabiel is geworden. Om te voorkomen dat het pand op een onbewaakt moment instort of verzakt en hierbij veel schade maakt, is het aan te raden om op tijd te kiezen voor slopen. Ook is het mogelijk dat het gebouw simpelweg niet meer voldoet aan onze moderne smaak en ons eisenpakket.

Denk bijvoorbeeld aan een pand dat in een geheel andere stijl is gebouwd dan de omliggende panden of zelfs straten. De totaalsloop van het huidige pand zorgt er dan voor dat er een nieuw gebouw kan verrijzen, dat veel mooier in het straatbeeld past. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor totaalsloop. Het is hierbij goed om te weten dat de professionals van Revoort op ieder moment voor u klaarstaan.

Veilig en milieubewust een gebouw laten afbreken

Revoort kan het afbreken van bestaande panden op verschillende manieren voor u uitvoeren. Om tot de juiste en meest passende wijze voor uw gebouw te komen, is het handig om van tevoren te laten weten om wat voor pand het gaat. We komen graag even langs om het gebouw te inspecteren. Hierbij letten we onder meer op de structuur, de staat van het gebouw en natuurlijk de omvang. Verder brengen we nauwkeurig in kaart waar er eventuele gevaarlijke bouwmaterialen aanwezig zijn, zodat we deze op een veilige manier kunnen afvoeren. U krijgt vervolgens een offerte op maat voor de sloopwerken, waarna we aan de gang kunnen gaan.

Met behulp van onze professionele machines en overig materiaal gaan we aan het werk om uw bestaande gebouw op een nette en vooral veilige wijze te demonteren. Overigens gaan we milieubewust en effectief om met al onze sloopwerken. Wilt u meer weten over onze precieze werkwijze of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan voor u klaar!