Revoort
voor renovatie

Renovatieprojecten

Revoort is gespecialiseerd in het realiseren en begeleiden van renovatieprojecten. Onze expertise op het gebied van slopen en saneren komt hierin volledig tot haar recht. Wij hebben jarenlange ervaring in het demonteren en saneren van woningen, installaties en (industriële)bedrijfspanden.

Wij voeren renovaties uit in bewoonde situaties of in een gebouw waar doorgewerkt moet worden. Naast het saneren van asbest in bijvoorbeeld standleidingen of plafondplaten verwijderen we bij oudere (mutatie)woningen bijvoorbeeld de badkamer, keuken, loshangend stucwerk, vloerbedekkingen of behang. Bij (industriële)bedrijfspanden saneren wij asbesthoudende isolaties, plafonds, koord in elektriciteits-/schakelkasten of bijvoorbeeld asbesthoudende coating op buizen.

We hebben ervaring met turn-key projecten, ketensamenwerking en het maken van een LEAN planning.

Ook zijn wij ervaren in het geven van voorlichting over onze sloopwerkzaamheden en het saneren van asbest. Wij ondersteunen u graag bij uw bewoners- of medewerkerscommunicatie. Onze mensen, die bij u over de vloer komen, zijn altijd herkenbaar aan hun bedrijfskleding. Aan het einde van de dag ruimen ze alles netjes op en uiteraard gaan ze heel zorgvuldig om met uw woning/bedrijfspand en de spullen van de bewoners en/of uw medewerkers/gebruikers van het pand.

Binnen de korte doorlooptijd van renovatie- en mutatieprojecten zorgen we ervoor dat we onze werkzaamheden snel en veilig uitvoeren. Eventuele herstelwerkzaamheden kunnen aansluitend plaatsvinden, zodat uw woning/bedrijfspand weer snel verhuurd of in gebruik genomen kan worden.